Na rozdíl od první desky jsme se odhodlali k odvážnému kousku pustit se do hudební režie ve vlastní režii a nadto natočit všechny nástroje vlastníma rukama, nohama a vlastními ústy. Mistrem zvuku se nově stal Stanislav Fany Kejval ve svém studiu Fany Sound. Vydavatelství Šimona Kotka 100PROmotion a mastering Vladimíra Pechy (pod pseudonymem Gringo Starr) se od minula nezměnily.

Debutové album "Konec světa spatřilo světlo světa už v roce 2012. Z důvodu nečekané absence avizovaného konce světa Vasilův Rubáš tématicky navazuje albem “Nebyl, ale”. Album bude pokřtěno 10. prosince 2016 v Paláci Akropolis (začátek v 19:30). Zza pomoci několika dalších zručných dělníků hudby se pokusíme napodobit zvuk alba v živém provedení.

Tenhle sigl jsme s vypětím všeho co šlo, nahráli ve studiu All Senses pod milovaným vydavatelstvím 100Promotion.

Tato píseň je totiž ódá, óda na pomstu, kdy se techno mstí na policii České Republiky za CzechTec! Ale je to letní idilická píseň, takže jsme ji dali v druhé verzi od Drama Jacqua trošku chemický základ. Trojici stejné písně na jednom albu naprosto korunuje třetí verze od Vasildědy - pod krycím uměleckým jménem Wass-ill. Tato verze je opravdu ..zajímavá 🙂

CD vyšlo na konci listopadu 2014 a křest singlu proběhl 2. 12. 2012 v Paláci Akropolis.

Toto masakrální album jsme s vypětím všeho co šlo, nahráli ve studiu All Senses pod milovaným vydavatelstvím 100Promotion. Kromě členů nás, můžete na albu slyšet i našeho producenta Karla Švába. Velký díky díky díky patří zvukařovi Tomákovi, všem sponzorů včetně Karla Malečka, Tomášovi Votrubovi za název a všem co se podíleli - díky díky díky!

CD vyšlo na konci listopadu 2012 a křest alba Konec světa proběhl v den konce světa starého a vyvržení toho nového, tedy 21. 12. 2012 v Paláci Akropolis. Je to pěkný ten novej svět, že?